Aktiviteter under 2022

Cykelevent – Pokalevent!
Stockholm Bike Open är föreningens inofficiella klubbmästerskap i cykelturf. Det hålls nästa gång den 28 augusti 2022.
Vinnaren får ta emot föreningens vandringspris!

Detta är ett cykelevent, men den som vill ta sig fram till fots får naturligtvis göra det. Däremot är ingen form av fordon och/eller cykel med motorhjälp tillåtna.

Eventet är öppet, så det går att delta utan anmälan, men vi är tacksamma om ni som kommer ändå anmäler er i förväg så att vi vet ungefär hur många deltagare vi ska räkna med. Antalet deltagare påverkar både zonläggning och korvinköp.

Alla som deltar kommer att få spelets medalj eventor.

Gå-event
Den 7 maj arrangerar föreningen en turftävling där det gäller att ta sig runt i tävlingsområdet till fots, ett så kallat Gå-event. Eventet är ett öppet event och alla som deltar kommer att få spelets medalj eventor. Banläggare vid det eventet är är alltid någon av föreningens medlemmar och den som är  eventansvarig ser till att det blir både prisutdelning och fikasamvaro också vid detta event. Vi planerar att hålla till i vid Ulriksdals slott i Solna. Varmt välkomna.

Turffika
Fikaträffar samordnas av och bjuder in våra medlemmar till att träffas och fika på egen räkning händer regelbundet. När det händer och var det händer anslås som ett evenemang i gruppen TURF08 på Facebook.
https://www.facebook.com/groups/375841899241862/

Turföl
Regelbundna träffar samordnas av Mr__Noodle som bjuder in alla som turfar i Stockholmsregionen till att samlas en vardagskväll i månaden över en bit mat med dryck på egen bekostnad. När det händer och var det händer anslås som ett evenemang i gruppen TURF Stockholm på Facebook.
https://www.facebook.com/groups/170338199753048/

Pågående föreningsarbete

  • Styrelsen arbetar med olika frågor som resultat av årsmötet i mars och de regelbundna styrelsemötena.
  • Föreningens främsta syfte är att främja turfsporten i Stockholms län.
    Vi vill att fler ska tycka det är kul med motion, läs mer om föreningen här.
  • Har du en idé om hur vi sprider motionslust med Turf så hör gärna av dig till någon i styrelsen!