Grillkväll med minievent 25 juni 2019

Föreningen Turf08 bjuder till grillkväll och minievent tisdag den 25 Juni!
Vi träffas i närheten av Hagazone, Hagaparken för att önska varandra lycka till inför sommarens alla olika semesterzonmål.
Dessutom blir det ett Members Only Mini Event! Det är ett slutet event enbart för medlemmar i föreningen. Det kommer att pågå i 45 minuter mellan 18:00 och 18:45.

Upplägget är detsamma som på våra tidigare minievent. Eventet är slutet, så bara de som är inlagda som deltagare kommer att kunna delta. Alla som har betalat medlemsavgiften för 2019 kommer att läggas in som deltagare i eventet. Man behöver alltså inte inte anmäla sig. Däremot kanske man kan behöva betala in en medlemsavgift.
Läs mer om medlemskap här.

OBS! Meddela events@turf08.se om du är medlem och inte vill stå med som deltagare i eventet och/eller vill kunna ta de ordinarie zonerna i eventområdet mellan 18:00 och 18:45 den 26/6. Deltagarna kan inte heller se sin ordinarie poängställning under eventets gång, även om de befinner sig utanför eventområdet.
Vinnaren får vandringspris! För övrigt blir det bara symboliska priser.
Efter eventet grillar vi! Föreningen bistår med engångsgrillar och var och en tar själv med sig det man vill äta och dricka.

Välkomna!