Öppet cykelevent i Stockholm 30/9 kl 12:00-14:00

NorraDjurgaarden

Passa på att reka inför Bonanzan 2019!

Söndagen den 30/9  kl 12:00-14:00

är det återigen dags för föreningens traditionella öppna cykelevent! Den här gången håller vi till på Norra Djurgården.  Samlingsplatsen kommer att vara vid en paviljong vid Ugglevikskällan. Den ligger mitt i zonen Owlzone. Det är inte obligatoriskt att komma till samlingsplatsen före eventet, men det kommer att hållas en kort genomgång här innan eventet startar. Här träffas vi för prisutdelning efter eventet. Föreningen ordnar lättare förtäring som vanligt.

Duschar och andra faciliteter finns vid Östermalms IP. Det finns ingen zon precis där, men den närmaste heter Träskporten.

Zonerna kommer att läggas av N@a. 08OpenBike heter eventet på turfgame.com/event.

Endast muskeldrivna åkdon tillåtna

Styrelsen har haft sin första votering! Det gällde frågan om elcyklar ska vara tillåtna eller ej på detta event. Nej-sidan vann, vilket betyder att elcyklar inte är tillåtna den här gången.

Vandringspris! Presentkort! Medaljer till alla!

I vanlig ordning blir det priser i form av presentkort till de tre som får högst poäng. Segraren får dessutom förvalta föreningens vandringspris i cykelklassen. Förra året hade vandringspriset dessvärre kommit bort i en flytt, men enligt senaste uppgift har den saken lösts.

Eftersom detta är ett öppet event får alla deltagare en event-medalj.

Anmäl er, tack!

På öppna event kan vem som helst delta utan anmälan, men för att kunna beräkna antalet zoner och korvar är vi tacksamma om ni som har tänkt delta, eller kanske har tänkt vara med, anmäler er till events@turf08.se.

Samma regler som vanligt!

Som på alla event är det så att eventzonerna har en annan poängsättning än normala zoner: 60 pph och 10 takepoints. Det är alltså en poäng per minut så länge man behåller en zon. Zonerna har en blocktid på 3 minuter och kräver 30 sekunder i övertagningstid oavsett deltagarnas rank.

Denna sida uppdateras kontinuerligt.