Öppet event i Ursvik

Lördagen den 13/4 kl 13-15

är det återigen dags för föreningens traditionella tillfotsevent! Denna gång håller vi till i Ursviks skogar i Solna/Sundbyberg. Basstationen ligger vid Ursviks IP, närmaste zon heter Urzone.  Här träffas vi för prisutdelning efter eventet. Föreningen ordnar lättare förtäring som vanligt.

Inga åkdon tillåtna då detta är ett tillfotsevent.

Öppet Event

Detta är ett öppet event där alla kan delta. Eventområdet är söder om E18/Kymlingelänken, väster om E4/Uppsalavägen och norr om Enköpingsvägen.
Närmaste tunnelbanestation finns i Kista eller i Hallonbergen, och bussar går från Hallonbergens centrum mot Ursvik. Pendeltåg stannar i Ulriksdal och Helenelund.

Zonerna kommer att läggas av Mr__Noodle.

Vandringspris! Presentkort!

I vanlig ordning blir det priser i form av presentkort till de tre som får högst poäng. Segraren får dessutom förvalta föreningens vandringspris i cykelklassen.

Samma regler som vanligt!

Som på alla event är det så att eventzonerna har en annan poängsättning än normala zoner: 60 pph och 10 takepoints. Det är alltså en poäng per minut så länge man behåller en zon. Zonerna har en blocktid på 3 minuter och kräver 30 sekunder i övertagningstid oavsett deltagarnas rank. Man får ingen neutralbonus när man tar en gul zon och man kan inte göra assist.