Öppet tillfotsevent i Huddinge 22/4

Föreningens traditionsenliga till-fots-event kommer i år att gå av stapeln i Källbrink/Vistaberg i Huddinge den 22/4 kl 12:00-14:00. Vinnaren får motta föreningens vandringspokal i till-fots-klassen! Dessutom får första-, andra- och tredjepristagarna presentkort på XXL på 500, 300 resp. 200 kr vardera.

Huddingeturfarna Annsch och Tia är zonläggare.

Eventnamnet i appen och på https://turfgame.com/event är 08Foot 2018

Inga åkdon tillåtna

10866265_10153461181287203_6859250982055549647_o
Detta är ett till-fots-event, så inga åkdon är tillåtna (möljigen med undantag för hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning) . Deltagande på egen risk.

Alla får medalj!

Eventet är öppet, vilket betyder att alla deltagare får en event-medalj. Att eventet är öppet betyder också att det kommer att vara synligt för alla. Vid eventets start kommer nedräkningen att synas i appen för alla turfare i hela världen, oavsett var de befinner sig. Ingen kommer att kunna ta de ordinarie zonerna inom eventområdet (se rutan på https://turfgame.com/event) medan eventet pågår.

Praktisk information

Samlingsplatsen kommer att vara i närheten av zonen TonaHyddanKlockan 11:30 är det en kort genomgång med viktig zoninformation och allmänna tips innan deltagarna får sprida sig i området. Vid samlingsplatsen kommer det att finnas möjlighet att lämna cyklar och förvara väskor och annat under tak. (Vi kommer att hålla koll på grejerna så gott vi kan, men vi kan inte ta något ansvar för värdesaker.) Här kommer det att finnas förtäring, och här kommer prisutdelningen att äga rum omkring kl. 14:30. I närheten av mötesplatsen finns det toaletter och omklädningsmöjligheter.
EventAreaHuddinge2
Eventområdets ungefärliga gränser är markerade med gult i bilden ovan. I det rödmarkerade området finns inga zoner eftersom det är olämpligt att springa där ur trafiksäkerhetssynpunkt. Mötesplatsen är markerad med en vit ring i östra delen av eventområdet. Huddinge station är markerad med J. De zoner som syns är de ordinarie zonerna. Eventzonerna kommer att vara betydligt fler. Klicka på bilden för att se den större.
motesplats
I bilden ovan är mötesplatsen markerad med en cirkel. Det finns gott om parkeringsplatser i närheten. Glöm inte P-skivan, bara! Vill man åka kommunalt till mötesplatsen kan man ta buss 706 från Huddinge Station mot Källbrink och kliva av vid Källbrinks idrottsplats. Den bussen går bara en gång per timme på söndagar, så planera resan här i så fall. Man kan också ta buss 704 från Fruängen mot Björnkulla och kliva av vid Källbrinksskolan. Klicka på bilden för att se den större.

Allmänt om Turf-event

Som på alla event är det så att eventzonerna har en annan poängsättning än normala zoner: 60 pph och 10 takepoints. Det är alltså en poäng per minut så länge man behåller en zon. Zonerna har en blocktid på 3 minuter och kräver 30 sekunder i övertagningstid oavsett deltagarnas rank. Assist fungerar inte. Det finns en illa uppdaterad sida om events och bonanzor på Turf Wiki.

Välkomna!