Rapport från årsmötet den 19/3 2018

Styrelsen och andra förtroendeuppdrag

LBz, Yenx och RiddervanMyyl har lämnat styrelsen. Nya ordinarie ledamöter är Annsch och Mr__Noodle. Ny suppleant är RabbitRail. Keeponwalking och Elena avgick som valberedare och ersätts av RiddervanMyyl och Yenx. Revisorerna sitter kvar. Den 4/4 kommer den nya styrelsen att träffas för att ha ett konstituerande möte där de interna posterna i styrelsen (vice ordförande, kassör och sekreterare) väljs, och i samband med det kommer vi också att ha vårt första styrelsemöte.

Ordförande: Jockatim
Ordinarie ledamöter: Annsch, Järven, Majsanförfan och Mr__Noodle
Suppleanter: N@a och RabbitRail
Revisorer: Hjulpynt och Rickshaw
Valberedning: RiddervanMyyl och Yenx

Tack

De avgående ur styrelsen, LBz, Yenx och RiddervanMyyl, fick varsin ryggsäck med ett påskägg i. Cekt och Alligatorn som var ordförande resp. sekreterare på mötet fick varsin Bonanza-handduk som Keeponwalking haft liggande hemma sedan 2014. De avgående valberedarna Keeponwalking och Elena fick varsin ryggsäck.

Föreningen bjöd på kaffe, men ordförande hade tyvärr glömt att det finns tedrickare också. Det var 23 deltagare på mötet och det gick åt ca 35 st av Majsans mycket uppskattade hembakade bullar.

Minieventet

Yeti vann minieventet för tredje gången i rad och fick därför behålla vandringspriset för gott! En uppgift för den nya styrelsen blir att skaffa fram något lika stiligt till nästa minievent, som kanske blir i samband med grillkvällen? Yeti fick dessutom en ryggsäck och ett påskägg. RiddervanMyyl och Mr__Noodle som kom på plats 2-3 fick varsitt påskägg. Hela resultatlistan finns på https://turfgame.com/event_old?id=1623